La Gazzetta over De Ketelaere: ''Belg kost 6.100 euro per minuut''

La Gazzetta over De Ketelaere: ''Belg kost 6.100 euro per minuut''

09-02-2023 09:40 Laatste update: 10:03
19

AC Milan presteert dit seizoen niet naar behoren in de Serie A. De Italiaanse krant La Gazzetta dello Sport belicht de prestatie van AC Milan-middenvelder De Ketelaere en redacteur Marco Fallisi is kritisch.

''Hoe verder het seizoen vordert, hoe slechter het De Ketelaere vergaat'', schreef de Italiaanse sportkrant over De Ketelaere.

''Neem de derby’s: in september was Charles de startende aanvallende middenvelder van AC Milan, in de Super Cup viel hij na een goed uur in, afgelopen zondag keek hij de hele wedstrijd toe'', ging de krant verder in op het gebrek aan speelminuten van De Ketelaere.

''Elke minuut dat de Belg op het veld staat, kost AC Milaan 6.100 euro'', aldus La Gazzetta dello Sport dat ook nog eens aan het rekenen is geslagen om te kijken in hoeverre De Ketelaere rendeert. Dat deed de krant ook bij andere spelers van AC Milan.

De Ketelaere speelde dit seizoen 683 minuten in 17 Serie A wedstrijden bij AC Milan. De afgelopen match tegen Internazionale (1-0 verlies) maakte de middenvelder helemaal geen minuten.