‘Kompany bereikt akkoord met Anderlecht voor verkoop Agyei voor 350.000 euro’

‘Kompany bereikt akkoord met Anderlecht voor verkoop Agyei voor 350.000 euro’

31-01-2023 18:07
17

Christophe Francken meldt een nieuwe deal tussen Burnley en RSC Anderlecht. Paars-Wit ontvangt 350.000 euro voor de jonge Enock Agyei. Dit seizoen zien we hem wel nog aan het werk bij KV Mechelen

De verkoop zou gaan om zo’n 350.000 euro. Anderlecht ontvangt mogelijk nog enkele bonussen en een percentage bij doorverkoop van de 18-jarige. Agyei had nog zes maanden voor het einde van zijn contract. 

Hij heeft nu een contract voor vier en een half jaar getekend bij Burnley nadat hij vanmiddag zijn medische tests heeft doorstaan. Inmiddels heeft de Engelse club besloten het jonge talent tot het einde van het seizoen uit te lenen aan Mechelen.

Francken meldt verder nog dat Anderlecht er alles voor heeft gedaan om toch nog een bedrag voor de diensten van Agyei te krijgen. De club was erg teleurgesteld nadat ze te horen kregen dat de jonge aanvaller niet zou bijtekenen bij de club. De entourage van de speler verklaarde echter dat Anderlecht niet genoeg moeite heeft gedaan om hem langer bij de club te houden.