Standard mengt zich in de strijd om Gent-target Ticu: Hebben contact gehad

Standard mengt zich in de strijd om Gent-target Ticu: "Hebben contact gehad"

29-01-2023 18:01 Laatste update: 16:58

Valentin Ticu staat op het punt om te vertrekken bij Petrolul en kan verhuizen richting België. Eerder raakte bekend dat KAA Gent interesse toont, maar ook Standard blijkt de verdediger nu in huis te willen halen.

Enkel dagen geleden raakte al bekend dat Ticu op het punt stond om richting Gent te verhuizen. Volgens Petrolul-voorzitter Claudiu Tudor is Standard nu echter ook in de dans gesprongen voor de linksachter.

"Ja, we hebben contact met Standard voor Ticu", geeft hij aan bij DigiSport. "Hoe dan ook, een bod van minder dan 400.000 euro wordt niet geaccepteerd. We zijn niet gedwongen om te verkopen, dus we zullen alleen aanbiedingen in overweging nemen die financieel fatsoenlijk zijn. Er is geen sprake van dat we onze spelers onderwaarderen, zoals we in het verleden hebben gedaan."

Of de interesse van Standard in Ticu ook concreet is of dat het echter om een poging gaat om de prijs op te drijven, is niet bekend. Ticu kwam dit seizoen 21 keer uit voor Petrolul, waarin hij goed was voor twee assists.