Skov Olsen: “Club Brugge moet terug het plezier van vorig seizoen vinden”

Skov Olsen: “Club Brugge moet terug het plezier van vorig seizoen vinden”

23-01-2023 09:11
22

Club Brugge zoekt onder Scott Parker naar een overwinning. Blauw-Zwart is inmiddels uit de top vier getuimeld en de resultaten zijn niet om over naar huis te schrijven, dat ziet ook Andreas Skov Olsen.

Ook tegen Charleroi kon niet worden gewonnen. "We begonnen goed aan de tweede helft en we kwamen terug tot 2-2. Maar dan stopte het plots. Op het einde hadden we nog kansen om te scoren, maar dat lukte helaas niet. We moeten nu gewoon negentig minuten lang presteren. We blijven hard werken op training en we werken samen als groep. Voetbal spelen en niet te veel nadenken op het veld.”

Volgens de Deen moet Club Brugge de vorm van vorig seizoen terugvinden. “We moeten terug het plezier van vorig seizoen vinden. We weten dat we niet presteren zoals het moet. Het klikt goed met de nieuwe coach, maar nu moet het afwerken nog lukken zodat we wel kunnen winnen. Het zit in het kopje bij ons, we hebben er nochtans de spelers voor", zo staat te lezen op de website van Club.

Club Brugge kwam op een dubbele achterstand tegen Charleroi. “We slikten vandaag twee veel te gemakkelijke tegendoelpunten. We blijven werken om er sterker te staan. Het zal beter en beter worden iedere week. We geloven in de coach en nu moeten we tonen dat we wedstrijden kunnen winnen. Het was een moeilijke maand voor mij, maar ik voel me nu beter en sta klaar om de ploeg te helpen.”