'Chelsea heeft het vizier op Dumfries en brengt bod uit: Internazionale wil meer'

'Chelsea heeft het vizier op Dumfries en brengt bod uit: Internazionale wil meer'

19-01-2023 17:15
2

Chelsea is nog niet klaar op de winterse transfermarkt en is op zoek naar een nieuwe rechtsback. The Blues zijn in die zoektocht uitgekomen bij Denzel Dumfries van Internazionale. 

Dat meldt La Repubblica. Chelsea zou 35 miljoen euro hebben geboden op de Nederlander, maar Internazionale wil meer geld zien en verlangt naar een som van 55 miljoen euro. Dumfries werd eerder in de transferperiode aan Manchester United gelinkt.

Chelsea trok eerder deze maand al vijf nieuwe spelers aan. Zo kwamen João Félix, David Fofana, Andrey Santos, Benoît Badiashile en Mykhaylo Mudryk allemaal over. Met de aankopen hoopt de Londense club op een betere seizoenshelft. Het staat immers op de tiende plek, één plek achter Liverpool. Chelsea wil in januari ook nog een deal voor Moisés Caicedo rondmaken. Voor de zomer schijnt Chelsea Cristopher Nkunku ook al binnen te hebben.

Bij Chelsea is sinds de komst van eigenaar Todd Boehly een revolutie gaande. Ook de volledige technische staf van ging al op de schop sinds de overname.