Oud-spits over Lukaku: “Zonder hem speelt Inter nog steeds uitstekend”

Oud-spits over Lukaku: “Zonder hem speelt Inter nog steeds uitstekend”

18-01-2023 17:47
1

Voormalig Inter, Atletico Madrid en Lazio spits Christian Vieri vindt dat Internazionale heeft getoond dat ze ook zonder Romelu Lukaku uitstekend voetbal kunnen spelen. In een interview met de Gazzetta dello Sport prees de oud-spits een Inter Milan zonder Lukaku op het veld..

De spraakmakende terugkeer van Lukaku van Chelsea tijdens de zomerse transferperiode heeft bij velen de verwachting gewekt dat Inter zijn hele speelstijl rond de Rode Duivel zou heropbouwen. Het feit dat Lukaku door blessures nauwelijks in actie kon komen en er niet op zijn best uitzag toen hij speelde, zou dan ook wel eens een zeer nadelig effect kunnen hebben op de inspanningen van het team.

De Nerazzurri hebben echter oplossingen gevonden voor de afwezigheid van Lukaku, althans dat gelooft Vieri. De voormalige spits is van zijn kant zeer onder de indruk van de manier waarop zijn voormalige ploeg het heeft gedaan zonder Lukaku.

"Inter heeft Lukaku, die nauwelijks heeft kunnen spelen sinds zijn terugkeer", aldus de oud-spits. "Maar zonder Lukaku spelen ze eigenlijk nog steeds geweldig voetbal", vervolgde hij, "ze speelden een uitstekende wedstrijd tegen Napoli. "Ze schitterden niet tegen Verona, maar over het algemeen weten ze goed voetbal te spelen."