Schrijvers (OHL) na partij tegen Club Brugge: “Doet enorm veel deugd”

Schrijvers (OHL) na partij tegen Club Brugge: “Doet enorm veel deugd”

28-12-2022 15:59

Siebe Schrijvers kon zijn wederoptreden maken in het duel tegen Club Brugge. De aanvaller van Oud-Heverlee Leuven liep meer dan acht maanden geleden een zware achillespeesblessure op. Hij bleek tijdens zijn rentree meteen bepalend. 

Na een zware periode kan de Limburger terugblikken op een aantal mooie weken. De aanvaller kon terug volop meetrainen met de groep, tekende een nieuw contract tot 2027 en was meteen bepalend tegen zijn ex-club. 

“In de periode dat je geblesseerd bent, besef je hoe graag je het spelletje speelt”, vertelt de aanvaller. “Het is pijnlijk om dat niet te kunnen doen en op momenten zoals in Brugge besef ik nu eens te meer hoe belangrijk dat voor mij is. Ik ben weer voetballer en dat is het allerbelangrijkste. Ik kan weer doen wat ik altijd het liefste gedaan heb.” 

 Het zijn acht lange maanden geweest voor hem geweest maar de afgelopen weken zijn een tonen nog maar eens waarom hij al die maanden heeft afgezien. Terug een voetballer zijn, niets maakt Schrijvers gelukkiger. “Het is niet altijd makkelijk geweest, maar dat hoort erbij en ik ben blij dat ik erdoor ben. Ik mis alleen nog de laatste procentjes conditie, maar dat is niet het moeilijkste deel van het werk.”