Henry kijkt al uit naar nieuwe uitdaging: Hopelijk een ploeg met mooi project

Henry kijkt al uit naar nieuwe uitdaging: "Hopelijk een ploeg met mooi project"

23-12-2022 20:50
5

Na het vertrek van Roberto Martinez bij de Rode Duivels valt af te wachten wat er gaat gebeuren met zijn technische staf. Komt een nieuwe bondscoach met zijn eigen pionnen? Of blijven onder andere Thomas Vermaelen en Thierry Henry in dienst van de nationale ploeg. Die laatste sluit een nieuwe uitdaging alvast niet uit.

Vermaelen lijkt voorlopig wel te gaan blijven, maar het is nog maar de vraag of Henry dat ook zal doen. De Fransman is alleszins bijzonder ambities en acht zich klaar voor een nieuw project. "Ik moet voorzichtig zijn, want ik sta nog steeds onder contract bij België. Maar als we over de toekomst praten: ik hoop dat ik op een dag een club vindt met een goed project", klinkt het bij Amazon Prime Sport.

Henry, die in het verleden al trainer was van onder andere AS Monaco en Montreal CF, zal alle aanbiedingen alvast bekijken. "Verklaar me misschien gek, maar als er een opportuniteit komt dan weet je dat je die moet bekijken en evalueren. Dat zou ik graag zien gebeuren", geeft hij nog aan.

Henry was van 2016 tot 2018 actief als assistent bij de Rode Duivels, waarna hij aan de slag gingbij Monaco en Montreal. Een groot succes werd dat echter niet. In 2021 besloot hij dan ook om terug te keren naar de Rode Duivels.