Opvallende bankzitter bij Club Brugge: Sportief Directeur Caluwé naast Hoefkens

Opvallende bankzitter bij Club Brugge: Sportief Directeur Caluwé naast Hoefkens

22-12-2022 20:38
9

Club Brugge kreeg woensdag een flinke domper te verwerken en ging in eigen huis met 1-4 onderuit tegen STVV. Op de bank van Blauw-Zwart kregen we met Carl Hoefkens, Rik De Mil en Paul Okon de bekende gezichten te zien. Al was er met Tom Caluwé ook een opvallende nieuwe naam die op de bank zat.

De Sportief Directeur werd enkele maanden geleden overgenomen van KV Mechelen en moet voortaan meehelpen met het sportieve beleid. Hij was tegen STVV echter ook op de bank te zien. Op vraag van Hoefkens zelf, meldt Het Nieuwsblad.

Caluwé beschikt zelf over een trainersdiploma en mag dus ook op de bank zitten tijdens de wedstrijden. Al mag het gerust opvallend genoemd worden dat een Sportief Directeur ook naast de trainer zit tijdens een wedstrijd.

Het is ook nog maar de vraag of Hoefkens nog lang trainer zal blijven van Blauw-Zwart. Donderdag volgde er nog een crisisberaad bij Club Brugge na het verlies tegen STVV. Daarin kreeg Hoefkens te horen dat hij mag blijven, al is het de komende weken wel van moeten voor de coach.