OFFICIEEL: Talentvolle Manguelle (15) krijgt profcontract bij KRC Genk

OFFICIEEL: Talentvolle Manguelle (15) krijgt profcontract bij KRC Genk

22-12-2022 20:21
3

De amper vijftienjarige Brad Manguelle mag beginnen hopen op een doorbraak bij KRC Genk. De centrale verdediger heeft deze week zijn handtekening gezet onder zijn eerste profcontract bij de Limburgers.

Dat maakte KRC Genk zelf bekend via de officiële kanalen. 'Sinds hij overkwam van Woluwe-Zaventem geniet hij reeds enkele jaren opleiding in de Talent Academy en behoort momenteel tot de kern van de U18 én Jong Genk', schrijft de club.

'Met zijn duelkracht, anticipeertalent en snelheid weet hij grote defensieve troeven voor te leggen. Deze etaleert hij bovendien ook in de kern van de U16 van de nationale ploeg. We wensen Brad veel succes met zijn verdere ontwikkeling in onze club', aldus Genk nog.

Ook Manguelle is bijzonder tevreden met zijn contract bij de Limburgers. "Ik ben erg blij met het tekenen van mijn eerste profcontract en met het vertrouwen dat de club in mij heeft. Ik wil iedereen bedanken die me altijd heeft gepusht en begeleid. Ik ben klaar voor een professionele stap", geeft hij aan op Instagram.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door BM4️⃣ (@brad.m4)