Riemer: “Als er één ploeg verdiende te winnen, was het Anderlecht”

21 december 2022 om 23:55

Brian Riemer heeft zijn vuurdoop als trainer van RSC Anderlecht achter de rug. Zijn paars-wit speelde sterk op het veld van KRC Genk, maar Anderlecht is wel uitgeschakeld. Volgens Riemer was de 1-0 zege van KRC Genk evenwel onverdiend.

Anderlecht dwong Genk tot verlengingen, maar daarin ging het mis. "We toonden wat Anderlecht kan doen", reageerde Riemer na de match voor de camera van VTM. "Je zag het in de ogen van de spelers. Ze gaven alles. Ik kan niet anders dan blij te zijn met hun prestaties."

Voor paars-wit zit het bekeravontuur er na woensdag wel op. "We wilden graag doorgaan in de cup. Als je kijkt naar de kansen denk ik dat er maar één team verdiende om te winnen. Dat was Anderlecht. We worden afgestraft door één fout en op het laatste pakte hun doelman nog uit met een geweldige redding."

Anderlecht speelde hoog en zette veel druk. Kan Anderlecht dit in de volgende matchen ook brengen? "Wat denk jij. Natuurlijk kunnen we dit. Ik heb vertrouwen in de speler. Ik zag het al op training. Er waren veel mensen die twijfelden aan Anderlecht. Ik denk dat we de criticasters lik op stuk gaven."