Selemani blikt terug op interesse van KRC Genk: De teleurstelling was enorm

Selemani blikt terug op interesse van KRC Genk: "De teleurstelling was enorm"

19-12-2022 19:32
4

KRC Genk is van plan om deze winter nog aanvallende versterking in huis te halen. Wie dat zal worden, is nog niet bekend. Maar mogelijk klopt het wel aan bij KV Kortrijk, waar voormalig target Faïz Selemani momenteel aan de bak komt.

De Limburgers waren afgelopen zomer bijzonder geïnteresseerd in de komst van Selemani, maar een persoonlijk akkoord werd er niet gevonden. "Ik vond het jammer dat Genk in extremis afhaakte, want ik zag dat avontuur wel zitten. De teleurstelling was immens, maar dat is voetbal", zegt Selemani daarover in Het Laatste Nieuws.

Komt die transfer er deze winter dan toch aan? Selemani sluit alvast niet uit dat hij andere oorden opzoekt. "Ik ben momenteel een speler van KV Kortrijk. In januari zien we wel wat er op mijn pad komt", aldus Selemani.

De 29-jarige Selemani is één van de weinige lichtpunten bij KV Kortrijk dit seizoen. Hij was tot dusver goed voor vier doelpunten en één assist in de Belgische competitie. Op 26 december neemt hij het met KV Kortrijk op tegen KRC Genk.