Genk kan vertrek Onuachu niet uitsluiten, maar De Condé vreest mercato niet

Genk kan vertrek Onuachu niet uitsluiten, maar De Condé vreest mercato niet

13-12-2022 08:30
7

Bij KRC Genk bestaat de kans nog steeds dat Paul Onuachu de club verlaat. De Nigeriaan wordt al een hele poos gelinkt aan een vertrek, maar een transfer kwam er nog niet. Daar kan deze winter mogelijk verandering in komen.

Meermaals werd Onuachu gelinkt aan een vertrek en leek hij andere oorden te gaan opzoeken. Een akkoord werd er nooit gevonden, maar Head of Football Dimitri De Condé kan niet uitsluiten dat Onuachu deze winter toch vertrekt. "De situatie van Onuachu blijft wel iets speciaals", zegt hij in Het Laatste Nieuws.

"Op zijn leeftijd weet je nooit wat er zal gebeuren. Als er een aanbieding komt, dan kúnnen we dat niet zomaar afblokken. Maar dan zullen Wouter en ik er wel alles aan doen om hem te overtuigen te blijven", geeft De Condé aan.

De mercato vrezen bij Genk doet men ook niet. De Condé gelooft ook niet dat het een leegloop zal worden bij Genk deze winter. "Op dit moment staat er geen enkele speler te popelen om te vertrekken", klinkt het. "Ik ben ervan overtuigd dat we sterker uit de winter zullen komen", besluit hij.