'Manchester United ziet Ramos als mogelijke opvolger voor Ronaldo'

'Manchester United ziet Ramos als mogelijke opvolger voor Ronaldo'

12-12-2022 12:00
1

Manchester United is voornemens in januari een vervanger voor de vertrokken Cristiano Ronaldo te halen. Uitgerekend Gonçalo Ramos, die de 37-jarige spits op het WK twee keer op de bank hield, staat hoog op de lijst bij The Mancunians.

Erik ten Hag heeft bevestigd dat United na het WK de transfermarkt opgaat voor een nieuwe aanvalsleider. De 21-jarige Benfica-aanvaller Ramos is een belangrijke kandidaat om naar Old Trafford te komen, meldt The Telegraph. Naar verluidt wordt de Portugees door meerdere Europese topclubs in de gaten gehouden. Een transfer heeft aardig wat voeten in aarde, aangezien Ramos, die een doorlopend contract tot medio 2026 heeft, een ontsnappingsclausule van 120 miljoen euro heeft.

Ramos maakte indruk op het WK, door een hattrick te maken in de achtste finale tegen Zwitserland (6-1). Ook bij Benfica ontwikkelt de spits zich razendsnel. Sinds de start van het lopende seizoen moet hij de naar Liverpool vertrokken Darwin Núñez doen vergeten en dat lukt met verve. In elf competitiewedstrijden kwam Ramos tot negen treffers.