Vermoedelijke elf Rode Duivels: 'Trossard in de basis, De Bruyne naar achter'

Vermoedelijke elf Rode Duivels: 'Trossard in de basis, De Bruyne naar achter'

01-12-2022 07:00 Laatste update: 07:21
28

De Rode Duivels staan voor de allesbeslissende WK-groepswedstrijd tegen Kroatië. VoetbalPrimeur.be brengt de verwachte elf van bondscoach Roberto Martinez naar buiten.

Martinez zal het zonder Amadou Onana moeten doen. De middenvelder pakte zijn tweede gele kaart en is geschorst. Daardoor zou het wel eens kunnen dat Kevin De Bruyne een rijtje naar achter wordt geschoven en naast Axel Witsel wordt geposteerd.

In de verdediging zal er waarschijnlijk niet veel veranderen met Jan Vertonghen, Alderweireld en Dendoncker. Op de flanken heeft Martinez wel wat keus. Castagne en Carrasco zijn de namen die mogelijk op het blad zullen staan.

Voorin krijgt Leandro Trossard eindelijk zijn kans in de basis. De aanvaller van Brighton verkeert in bloedvorm, maar moest tot nu toe genoegen nemen met een reserverol. Ook Eden Hazard en Romelu Lukaku staan mogelijk in de basis.

Vermoedelijke elf Rode Duivels: Courtois - Dendoncker, Alderweireld, Vertonghen - Castagne, Witsel, De Bruyne, Carrasco - E. Hazard, Lukaku, Trossard

Vermoedelijke elf Kroatië: Livakovic - Juranovic, Lovren, Gvardiol, Sosa - Kovacic, Modric, Brozovic - Livaja, Kramaric, Perisic