United-selectie reageert op Ronaldo-interview: Natuurlijk raakt het ons

United-selectie reageert op Ronaldo-interview: "Natuurlijk raakt het ons"

16-11-2022 21:10
1

Raphaël Varane heeft zich uitgelaten over het controversiële interview van Cristiano Ronaldo. De Portugees uitte felle kritiek op Manchester United en Erik ten Hag. De Franse verdediger is geraakt door de uitspraken van zijn ploeggenoot.

Afgelopen zondag kwam een deel van het explosieve interview van Ronaldo met Piers Morgan online. De 37-jarige aanvaller zei daarin onder meer 'geen respect te hebben' voor Ten Hag, terwijl hij van mening is dat de club United al jaren stilstaat. "Natuurlijk raakt het ons. We volgen wat er gebeurt en wat er gezegd wordt", zegt Varane op de persconferentie van de Franse nationale ploeg.

"We proberen er niet te veel bij betrokken te raken", vervolgt Varane, die ook bij Real Madrid samenspeelde met Ronaldo. Het is volgens de Fransman niet makkelijk om zich afzijdig te houden. "Wat er in de media gebeurt met grote clubs, wordt veel uitvergroot. Als het een ster als Cristiano Ronaldo betreft, nog meer", stelt hij. "Ik wil het beste voor mijn team. Wat er ook besloten zal worden, wij als spelers zullen het accepteren en ons best blijven doen."

Victor Lindelöf
United-verdediger Victor Lindelöf werd op een persmoment bij de Zweedse nationale ploeg ook naar de situatie gevraagd. Lindelöf hield zijn kaken stijf op elkaar. "Ik ga vragen daarover niet beantwoorden. Je mag de volgende vraag stellen."