Mignolet: Ik wil mijn carrière graag afsluiten bij Club Brugge

Mignolet: "Ik wil mijn carrière graag afsluiten bij Club Brugge"

12-11-2022 16:31
8

Als het van Simon Mignolet afhangt, komt hij nog wel even uit voor Club Brugge. De nu 34-jarige doelman is bezig aan een uitstekend seizoen en voelt zich opperbest bij de Bruggelingen. Een terugkeer naar zijn ex-club STVV zit er bijvoorbeeld niet in.

In een gesprek met Het Belang van Limburg kreeg Mignolet de vraag of hij ooit zou terugkeren naar STVV. Hij moest de fans echter teleurstellen. "De STVV-fans zouden niets liever willen, maar ik lig hier nog tot 2026 onder contract en wil mijn carrière graag afsluiten bij Club", spreekt Mignolet duidelijke taal.

Al sluit hij de doelman niet uit dat hij ooit toch terugkeert naar STVV. Niet als speler, maar misschien wel in een andere functie. "Maar zo ver wil ik nog niet vooruit kijken. In het voetbal telt alleen vandaag", geeft hij nog aan.

Mignolet is alvast begonnen aan zijn opleiding als trainer en kreeg in het verleden nog lof van Club Brugge CEO Vincent Mannaert, die in hem een uitstekende persoon zag ook na zijn profcarrière nog een rol te spelen in het voetbal.