Verheyen ziet groot probleem bij Rode Duivels: Heeft hij al jaren niet gedaan

Verheyen ziet groot probleem bij Rode Duivels: "Heeft hij al jaren niet gedaan"

11-11-2022 20:16
8

De WK-selectie is bekend en er kan worden uitgekeken naar het toernooi in Qatar. Roberto Martinez zal ook enkele keuzes moeten maken. Zal Eden Hazard bijvoorbeeld een basisplek krijgen? Gert Verheyen zou dat alvast geen goed idee vinden.

Hazard kampt dit seizoen dan wel met minder blessures, veel spelen zat er bij Real Madrid niet in. Hij zal dan ook zonder wedstrijdritme aan het WK beginnen. "Het gebrek aan ritme bij Hazard is een probleem", geeft Verheyen aan bij Sporza.

Verheyen weet dan ook niet of Hazard een basisplek moet krijgen. "Hij heeft in zijn laatste optredens die twijfel niet kunnen wegspelen. Het verschil maken in een wedstrijd, waar Martinez op hoopt, heeft hij al jaren niet gedaan. Maar hij mag ons het ongelijk bewijzen", klinkt het.

Mogelijk kiest Martinez dan ook voor de alternatieven. Zo kunnen ook Leandro Trossard en Jérémy Doku op die positie uit de voeten. "Doku heeft een uniek profiel met zijn snelheid en vaardigheid. Meer dan een rol als invaller zie ik hem niet krijgen. En we zitten met Trossard op die positie die toch zijn kans moet krijgen", besluit Verheyen.