OH Leuven kan nog puntje redden tegen Gent: Onze laatste pass was te overhaast

OH Leuven kan nog puntje redden tegen Gent: "Onze laatste pass was te overhaast"

30-10-2022 23:29
4

Oud-Heverlee Leuven en KAA Gent hebben de buit gedeeld aan Den Dreef. Beide ploegen schieten daar niet al te zeer mee op, al oogde een puntendeling wel billijk. Als het van Marc Brys afhangt, had zijn elftal de drie punten evenwel verdiend.

Gevraagd naar zijn wedstrijdanalyse vond Brys zijn ploeg lichtjes de betere. "In de eerste helft hadden we het betere spel, alleen was de laatste pass te overhaast", klinkt het bij Sporza. "Na de rust hebben we dat proberen te verbeteren en dan is het uiteindelijk goed dat we nog een punt pakken."

Brys kan dus leven met een puntje, al had de match ook anders kunnen lopen. "Al moeten we op basis van de hele wedstrijd hier eigenlijk winnen. De wil om te winnen was bij ons veel groter en dan is het jammer dat we onze kansen niet konden afmaken", luidt zijn uitleg.

Dankzij het gelijkspel zit OHL nu aan een totaal van 22 punten. Dat aantal geeft voorlopig recht op een stekje bij de eerste acht. Gent staat nu zesde, twee plaatsen hoger dan de Leuvenaars, met twee punten meer.