Veldman verklaart stressmomenten tegen Eupen: Supporters niet teleurstellen

Veldman verklaart stressmomenten tegen Eupen: "Supporters niet teleurstellen"

30-10-2022 16:55
6

RSC Anderlecht won zondagmiddag van KAS Eupen met 4-2. Toch kwam KAS Eupen telkens terug tot op een doelpunt van de voorsprong van paars-wit. Na de wedstrijd verklaarde trainer ad-intirim Robin Veldman waarom dat gebeurde bij Eleven Sports.

Veldman meldde dat er wel wat druk zat op deze wedstrijd. RSC Anderlecht verloor reeds drie wedstrijden op een rij en moest deze winnen. Eupen maakte net voor rust de aansluitingstreffer, en dat zorgde voor zenuwachtigheid bij RSCA: "We moesten eigenlijk zelf de 3-0 maken, maar dan krijgen we de 2-1 tegen, waardoor er stress en onnauwkeurigheid in ons spel sloop. Dat komt door het recente verleden en het feit dat we de supporters niet willen teleurstellen. Ik wil goed zijn voor de club en de club helpen, in welke rol dat ook is."

Al bij al was de Nederlandse trainer wel tevreden. "We hebben in dit stadion toch gemist om zeker zoals in de eerste 25 minuten te domineren. Dat dit uiteindelijk uitmondt - na een stressvolle wedstrijd - in een verdiende overwinning zijn we heel blij mee", besloot hij.