Cercle Brugge stuit op KV Kortrijk en wint niet voor de vierde keer op rij

29-10-2022 20:02
13

Cercle Brugge had de smaak van overwinningen te pakken en slaagde erin om drie keer op rij te winnen. Het hoopte er daar tegen KV Kortrijk vier op rij van te maken, maar slaagde daar niet in. Het werd 1-1.

Cercle Brugge zit in een bijzonder goede periode en slaagde er de drie voorbije wedstrijden in om telkens de drie punten te pakken. Tegen KV Kortrijk wilde het daar vier overwinningen op rij van maken. De bezoekers mochten al snel vieren en kwamen na negen minuten voetballen op voorsprong via Boris Popovic.

De thuisploeg had het bijzonder moeilijk en wist maar geen kansen bij elkaar te spelen. Via Daland en Denkey kwam Cercle Brugge nog dicht bij een twee doelpunt, maar doelman Ilic verslaan zat er niet in. Het bleef 0-1 tot de rust.

Kortrijk kwam beter uit de kleedkamer, maar ook nu waren de kansen voor Cercle Brugge. Bij KVK stond er met Ilic echter een goede doelman tussen de palen die erger wist te voorkomen voor de Kortrijkzanen.

De thuisploeg zocht wel naar een doelpunt, al was dat niet makkelijk voor de minst productieve ploeg van de JPL. Toch werd dat ene doelpunt iets meer dan tien minuten voor tijd dan toch gevonden. Het was Billel El Messaoudi die de bordjes weer op gelijke hoogte wist te brengen. Daar bleef het ook bij.