Tavolieri over Mechele: 'Vriendelijk bedanken om hem mee naar Qatar te nemen'

Tavolieri over Mechele: 'Vriendelijk bedanken om hem mee naar Qatar te nemen'

26-10-2022 21:01
31

Woensdag verloor Club Brugge voor het eerst dit seizoen in de Champions League. Brandon Mechele speelde niet meteen zijn beste match ooit. Volgens Sacha Tavolieri kan Roberto Martinez de verdediger van Club Brugge best volgende maand thuislaten.

Dit seizoen maakte Club Brugge al heel wat indruk in de Champions League. Ook Mechele hielp mee aan het succes. Woensdag liep het evenwel anders. In het eigen Jan Breydelstadion verloor Club Brugge met 0-4 van FC Porto.

Na de match richtte Tavolieri via Twitter zijn pijlen op Mechele. 'Gezien zijn traagheid en zijn gebrek aan explosiviteit zullen we vriendelijk vergeten om hem te integreren in de groep van 26 Rode Duivels, die naar het WK in Qatar mogen gaan', aldus de Waalse journalist.

De 29-jarige Mechele speelde tot nu toe drie interlands voor de Rode Duivels. In oktober van 2019 debuteerde hij voor de nationale ploeg, maar sindsdien volgende er amper speelkansen onder Roberto Martinez. In de voorbije vijf interlands haalde Martinez Mechele wel bij de groep, maar aan spelen kwam de centrale verdediger van Club Brugge niet.