Porto-spelers leerden: “Beeld van de match tegen Club Brugge kenmerkt ons niet”

Porto-spelers leerden: “Beeld van de match tegen Club Brugge kenmerkt ons niet”

25-10-2022 23:15
6

Woensdag staat in de Champions League Club BruggeFC Porto op het programma. Blauw-Zwart won in Portugal met 0-4, maar de spelers van Porto zijn klaar voor de terugmatch. Dat stelde Fábio Cardoso dinsdag tijdens een persconferentie.

Cardoso zat in de heenmatch tegen Club Brugge negentig minuten op de bank. Hij zag hoe zijn ploegmaats met ruime cijfers het onderspit moesten delven. "Club Brugge heeft een goede ploege; Het heeft zich al geplaatst voor de volgende ronde", complimenteerde de Portugese centrale verdediger de Belgische landskampioen.

Volgens Cardoso, die op de vorige speeldag tegen Bayer Leverkusen (0-3 zege) wel de volledige match mocht spelen, is Porto verre van kansloos in het Jan Breydelstadion. "De trainer liet ons de sterke punten van Club Brugge zien, maar wij moeten ons focussen op onszelf om hier weg te geraken met de drie punten."

De heenmatch eindigde op 0-4. "Die match analyseerden we en we zagen wat we verkeerd deden. Het beeld van die match kenmerkt niet wie wij zijn. We moeten de wil hebben om te winnen. We hebben individueel en als ploeg het nodige talent", noteerde A Bola nog uit de mond van Cardoso.