'Manchester United denkt aan Rafael Leão, AC Milan vraagt door'

'Manchester United denkt aan Rafael Leão, AC Milan vraagt door'

18-10-2022 10:29
3

Manchester United heeft scouts naar Italië gestuurd om Rafael Leão van dichtbij te bekijken. De vleugelspeler van AC Milan is uitgegroeid tot een smaakmaker in San Siro en zou zo maar bezig kunnen zijn aan zijn laatste seizoen bij I Rossoneri.

Dat meldt Fabrizio Romano bij The United Stand. De transferexpert weet dat ook Chelsea achter de 23-jarige aanvaller aan zat afgelopen zomer. De club uit Londen werd verteld dat zijn afkoopclausule van 150 miljoen euro betaald moest worden om een transfer te realiseren. Onderhandelingen zaten er destijds niet in.

Aankomend jaar moet AC Milan wellicht wel gaan luisteren naar aanbiedingen, omdat het contract van Leão afloopt in de zomer van 2024. Volgend jaar zou de laatste kans kunnen zijn om veel geld te verdienen aan een transfer.

Manchester United heeft nog niet officieel aangeklopt bij AC Milan, maar zou overwegen om dat te doen in de komende weken. The Red Devils investeerden afgelopen zomer bijna honderd miljoen euro in Antony. Een jaar daarvoor werd 85 miljoen euro betaald aan Borussia Dortmund voor Jadon Sancho.