Lukaku moet zich zorgen maken: 'Inter twijfelt aan zijn toekomst bij de club'

Lukaku moet zich zorgen maken: 'Inter twijfelt aan zijn toekomst bij de club'

16-10-2022 13:41
9

De terugkeer van Romelu Lukaku naar Inter werd voorlopig nog geen succes. De aanvaller blijft sukkelen met een blessure en komt maar niet aan spelen toe. Ook bij Inter staat men versteld van de fysieke conditie van Lukaku.

Bij Inter kon men sinds eind augustus geen beroep meer doen op Lukaku, die hoopte op een glorieuze comeback bij de Italiaanse ploeg. Zover is het echter niet gekomen. Door een blessure heeft de Rode Duivel het moeilijk om aan minuten te komen. Ook bij Inter begint men zich zorgen te maken.

Zo weet men bij The Daily Mail dat Lukaku maar geen beterschap toont en er naar verluidt zelfs op achteruit is gegaan. Men hoopt dat de aanvaller binnenkort terugkeert van blessure, maar de club is beginnen twijfelen over de toekomst van Lukaku bij Inter.

De laatste weken bleek namelijk dat Inter Lukaku misschien niet nodig heeft en de stevige investering mogelijk niet waard is. Als hij zich de komende weken en maanden niet terug in de gratie kan spelen, lijkt het een terugkeer naar Chelsea te worden. Al is de kans klein dat hij ook daar nog aan spelen toekomt.