Mignolet stevig in trek: 'Club Brugge weigerde Ajax en Manchester United'

Mignolet stevig in trek: 'Club Brugge weigerde Ajax en Manchester United'

15-10-2022 21:33
12

Club Brugge kan dit seizoen opnieuw rekenen op een ijzersterke Simon Mignolet, die amper te kloppen lijkt. Vorig seizoen werkte hij ook bijzonder sterke Play-Offs af, wat hem ook de nodige interesse opleverde.

Eerder deze zomer raakte al bekend dat Napoli interesse toonde, maar nooit met een concreet bod kwam. Dat was niet de enige ploeg die aan de komst van Mignolet dacht. Zo weet men bij Het Laatste Nieuws dat Ajax en Manchester United hoopten op de komst van Mignolet.

Bij het Nederlandse Ajax is Alfred Schreuder momenteel trainer, die zocht naar een nieuwe doelman. Hij dacht daarvoor aan Mignolet. Net zoals Manchester United, dat nog op zoek was naar een doublure voor David De Gea. Club Brugge weigerde echter om Mignolet te laten gaan.

De Rode Duivel bleef aan boord bij Blauw-Zwart en verlengde zijn contract tot medio 2026 bij de Bruggelingen. Dat lijkt ook geloond te hebben. Hij was dit seizoen nog niet te kloppen in de Champions League en lijkt bijzonder goed op weg om als doelman de Gouden Schoen te gaan winnen.