UPDATE: Courtois mist El Clásico tegen FC Barcelona door blessure

UPDATE: Courtois mist El Clásico tegen FC Barcelona door blessure

14-10-2022 15:45 Laatste update: 15-10-2022 14:05
4

Thibaut Courtois revalideert van zenuwpijn in de onderrug en mist daardoor de El Clásico. Eerder had Real Madrid-trainer Carlo Ancelotti nog aangegeven dat Courtois tussen de palen zou staan tegen Barça, maar hij trok die woorden zaterdag op een persconferentie terug.

Vrijdag deed de Rode Duivel niet de hele training met de groep mee, zo wist Sporza. Marca schreef dat Courtois zeker niet zal spelen zondag, andere media zeggen dan weer dat daar pas zaterdag uitsluitsel over zal komen.

Komend weekend staat er met Real Madrid - FC Barcelona de 250ste Clásico op het programma. Dan kijken de huidige nummer 1 en nummer 2 van La Liga elkaar in de ogen. Beide clubs tellen even veel punten: 22. Met een beter doelpuntensaldo staat Barça aan de leiding. Real kan zondag, met of zonder Courtois, dus in eigen huis alleen aan de leiding gaan in Spanje.

Update 15/10: Real-coach Ancelotti bevestigde zaterdag dat Courtois niet zal spelen. Hij zou aan de betere hand zijn op dit moment, maar de wedstrijd tegen FC Barcelona komt te vroeg.