Boniface weer belangrijk voor Union: “Maakt ons niet uit wie de tegenstander is

Boniface weer belangrijk voor Union: “Maakt ons niet uit wie de tegenstander is"

14-10-2022 14:00
3

Met twee goals had Victor Boniface een belangrijk aandeel in het punt dat Union donderdag uit de brand sleepte tegen Braga. Na de wedstrijd stond de Nigeriaanse aanvaller de pers te woord.

“De eerste helft was frustrerend”, gaf Boniface toe. Union stond aan de rust met 1-3 achter, maar draaide de scheve situatie om in het tweede bedrijf. “Tijdens de rust bespraken we wat we moesten doen en dat werkte vandaag voor ons”, vertelde de 21-jarige spits bij Sporza.

Waar haalde Union volgens Boniface de kracht voor de prestatie in de tweede helft? “We speelden thuis, met de fans achter ons. We willen hen niet teleurstellen dus bleven we vechten. We kregen waarvoor we vochten.”

Union Saint-Gilloise schreef al tien punten achter haar naam in de Europa League en staat bovenaan in Groep D. De Brusselaars zijn al zeker van Europese overwintering, maar het is nog niet zeker of dat in de Europa League zal zijn. “We doen ons best om het zo ver mogelijk te schoppen. Het maakt voor ons niet uit wie de tegenstander is. We spelen ons spel”, aldus Boniface.