Hoefkens (Club Brugge) trots op zijn spelers: Fantastisch goed gedaan

Hoefkens (Club Brugge) trots op zijn spelers: "Fantastisch goed gedaan"

05-10-2022 11:10
6

Zou Carl Hoefkens het hebben durven dromen? Een negen op negen in de Champions League-groepsfase. De T1 van Blauw-Zwart was na de 2-0-winst tegen Atletico Madrid alleszins erg trots op zijn team.

"Ik denk dat we op voorhand wisten wat we moesten doen, Ik ben dus heel tevreden met hoe mijn spelers hun taken hebben uitgevoerd”, citeerde SportVoetbalmagazine Hoefkens die een sterke eerste helft zag van zijn ploeg. "We zijn erin geslaagd om hen in de eerste helft te laten afzien." In de tweede helft zagen we volgens Hoefkens een ander Atletico. "Ze gingen alles of niets spelen. Daardoor ging het wat moeilijker", analyseerde de Brugse leermeester.

"We moesten agressief blijven in balbezit, maar hebben het vandaag fantastisch goed gedaan. Ik moet iedereen van mijn spelers een pluim geven", zei Hoefkens trots nadat zijn ploeg een derde overwinning in drie CL-wedstrijden pakte.

Hoefkens en de zijnen mogen zich stilletjes aan opnieuw opmaken voor de binnenlandse competitie. Op speeldag 11 ontvangt Club Brugge de nummer zeven: KVC Westerlo. Blauw-Zwart staat derde.