Nielsen apetrots bij Club Brugge: Het dringt nog niet helemaal door

Nielsen apetrots bij Club Brugge: "Het dringt nog niet helemaal door"

08-09-2022 12:44
9

Casper Nielsen mocht woensdag vieren bij Club Brugge na de 1-0 zege tegen Bayer Leverkusen. Club Brugge dwong weinig kansen af, maar knokte wel voor iedere bal tegen de Duitsers.

"Het dringt nog niet helemaal tot mij door dat ik een Champions League match gespeeld heb die we thuis gewonnen hebben met 1-0", vertelde hij na de match op de officiële website. "Dat zal morgenochtend wel zo zijn, het is een fantastisch gevoel. Het was hard werken. Ik ben heel trots op het team. De manier van samenwerken, we liepen en knokten voor elkaar."

Club overleefde ook de stormloop van Leverkusen in de tweede helft. "Als we iets scherper waren, dan was zelfs een 2-0 mogelijk. We hadden de kansen, gewoon wat scherper zijn in het laatste deel. Ons wedstrijdplan was goed, zeker in de eerste helft. Leverkusen was verrast hoe we speelden. Ze hadden het moeilijk om druk te zetten en speelden afwachtend. Uit de tweede helft zijn er natuurlijk zaken waaruit we kunnen leren."

Volgende week speelt Club al de tweede poulewedstrijd tegen FC Porto, maar eerst wacht nog een verplaatsing naar Seraing.