Details Hendry naar Cremonese: 'Huurbasis met aankoopoptie van zes miljoen'

Details Hendry naar Cremonese: 'Huurbasis met aankoopoptie van zes miljoen'

30-08-2022 09:16 Laatste update: 01-09-2022 09:07
37

Jack Hendry gaat de deur sluiten bij Club Brugge. De Schot is namelijk op weg naar Cremonese, dat eerder al Cyriel Dessers binnenhaalde. Sacha Tavolieri achterhaalde reeds de details van de deal.

Hendry mocht dit seizoen nog starten in de wedstrijd tegen Eupen, die met 2-1 werd verloren. Sindsdien heeft hij geen minuut meer gespeeld in het shirt van Club. Vorige week werd hij in verband gebracht met Salernitana, maar het is een andere Italiaanse club diee aan het langste eidn zal trekken.

Hendry staat namelijk op het punt om bij Cremonese te tekenen. Het gaat om een uitleenbeurt met optie tot aankoop. Cremonese kan de weg naar Brugge, want het haalde naast Dessers ook nog David Okereke voor de aanval. 

Hendry werd vorige zomer in het slot van de transferperiode nog binnengehaald door Club Brugge. Hij stond in totaal achttien keer in de basis. 

Update: Volgens Italiaanse media is Hendry in Cremona om zijn medische testen af te ronden. Hij zal op huurbasis met een aankoopoptie naar Italië verhuizen.