'Club Brugge richt het vizier op dure Yazici van het Franse Lille OSC'

'Club Brugge richt het vizier op dure Yazici van het Franse Lille OSC'

29-08-2022 20:30
41

Club Brugge haalde recent nog Raphael Onyedika in huis en hoopt binnenkort ook Roman Yaremchuk te kunnen voorstellen. Daar blijft het mogelijk niet bij. Zo staat ook Yusuf Yazici op de verlanglijst.

De Turkse middenvelder komt momenteel uit voor Lille OSC, maar is daar niet zeker van een basisplek en mag bij een goed bod dan ook vertrekken bij de Franse club. Volgens het doorgaans goed geïnformeerde L'Equipe heeft Club Brugge alvast interesse om de international in huis te halen.

De komst van Yazici wordt echter moeilijk. Zo is er namelijk concurrentie van onder andere Werder Bremen, Hertha BSC en Trabzonspor. Daarnaast is Lille ook niet bereid om Yazici voor eender welke prijs te laten gaan en vraagt het nog een pittige som voor de middenvelder, die een marktwaarde van rond de zeventien miljoen euro heeft.

Yazici werd begin 2022 nog uitgeleend aan het Russische CSKA Moskou, waar hij met acht doelpunten en twee assists in 12 partijen één van de revelaties was. Bij Lille was hij tot dusver goed voor zeventien doelpunten en tien assists in 92 partijen.