Oostende baalt stevig van gemiste kans op veld van Leuven: Daarna zakken we weg

Oostende baalt stevig van gemiste kans op veld van Leuven: "Daarna zakken we weg"

28-08-2022 10:34
1

KV Oostende heeft zich de kaas van het brood laten eten in Leuven. Op bezoek bij OHL kwamen de Kustboys nochtans na vijf minuten op voorsprong, maar uiteindelijk haalde de thuisploeg het toch met 2-1. Anton Tanghe begrijpt niet goed hoe zijn ploeg zonder punten terug moest keren naar de zee.

De winnende treffer van Mathieu Maertens viel pas nét voor de blessuretijd in de tweede helft, dat doet natuurlijk pijn. "De ontgoocheling overheerst", bevestigt Tanghe bij Sporza. De mandekker geeft zijn analyse. "We beginnen super aan de wedstrijd en komen denk ik wel verdiend op voorsprong. Dan spelen we nog een kwartier goed en daarna zakken we wat weg."

Door een gebrek aan scherpte zag Tanghe vervolgens de gelijkmaker vallen. "Ook bij de tweede goal moesten we beter doen. We verdienden echt wel een punt, we hebben genoeg kansen gehad. Maar je weet in het voetbal dat als je die zelf niet afmaakt, dat het dan aan de andere kant prijs kan zijn", klinkt het. Door de nederlaag staat KVO plots met nul op negen. "We moeten elke match apart bekijken, druk of niet."