'El Hadj hervat training, Anderlecht denkt nog niet aan definitieve transfer'

'El Hadj hervat training, Anderlecht denkt nog niet aan definitieve transfer'

24-08-2022 07:30
15

De plooien tussen RSC Anderlecht en Anouar Ait El Hadj lijken voorlopig platgestreken. La Dernière Heure meldt dat de middenvelder in Brussel de trainingen weer zal hervatten bij de beloften. Anderlecht gelooft ook nog altijd in het talent van El Hadj.

Twee seizoenen geleden was El Hadj de ontdekking bij Anderlecht. Maar vorig seizoen onder Vincent Kompany kreeg hij almaar minder kansen. Bij Felice Mazzu werd het er niet beter op. Sterker nog, de middenvelder mocht enkel bij de eerste ploeg spelen tegen Paide. Afgelopen weekend was het de bedoeling dat het 20-jarige talent in de Challenger Pro League zou spelen voor RSCA Futures. El Hadj weigerde evenwel te spelen tegen Lommel.

Anderlecht liet El Hadj daarom de voorbije twee dagen apart trainen. Woensdag hervat El Hadj de trainingen bij de beloften. Na een gesprek met het bestuur is de speler ook akkoord gegaan om aankomend weekend wel te spelen met de beloften van Anderlecht. RSCA Futures neemt het op tegen SK Beveren. De komende dagen zal Anderlecht opnieuw met de speler rond de tafel gaan zitten om het te hebben over de toekomst van El Hadj binnen de club. 

Volgens de vader van El Hadj wil de speler nog altijd graag volledig doorbreken bij Anderlecht. El Hadj speelt immers al tien jaar voor Anderlecht. Een verhuurperiode is niet volledig uitgesloten. "We gaan zien wat er nog gaat gebeuren tijdens de rest van de transferperiode. Anderlecht wil hem niet definitief verkopen", stelt vader Driss El Hadj.