'Na Manchester United wil nu ook Bayern München De Jong, BILD ontkent'

'Na Manchester United wil nu ook Bayern München De Jong, BILD ontkent'

23-08-2022 13:15

Volgens het Spaanse Mundo Deportivo en Gerard Romero (de club-watcher van FC Barcelona) zou Bayern München interesse hebben in Frenkie De Jong. Het Duitse BILD ontkent die geruchten dan weer.

Bayern München zou volgens Spaanse bronnen in de laatste week van de transferperiode een poging doen voor De Jong. Het plan vanBayern: de Nederlander huren met een optie tot koop, zoals drie jaar geleden ook werd gedaan met Philippe Coutinho.

De geruchten over een mogelijke transfer van De Jong naar Bayern zijn niet helemaal nieuw. Eerder deze zomer werd er ook al melding van gemaakt. Manchester United is de enige club die een akkoord bereikte met Barça over een transfersom van naar verluidt 85 miljoen euro. De Jong weigerde echter naar Engeland te trekken, maar FC Barcelona wil hem verkopen om de salarislasten te verlichten.

Volgens BILD zijn de nieuwe geruchten rond Bayern en De Jong zijn 'niet waar', meldt de gezaghebbende journalist die Bayern op de voet volgt. Deze week leek ook Chelsea FC al af te haken voor De Jong.