KV Kortrijk heeft een plan klaar voor Club Brugge: Anders houd je het niet vol

KV Kortrijk heeft een plan klaar voor Club Brugge: "Anders houd je het niet vol"

20-08-2022 22:01
7

Club Brugge wist afgelopen weekend zich te herpakken met Oud-Heverlee Leuven en wil nu bevestigen tegen KV Kortrijk. Karim Belhocine is alvast op zijn hoede voor de Bruggelingen.

Belhocine begon nog niet al te best aan het seizoen met KV Kortrijk en weet dat er beter gepresteerd moet worden. Tegen Union kon de Kerels in de tweede helft wel overtuigen en dat hoopt Belhocine nu ook te zien tegen Club Brugge.

"Union en Club zijn natuurlijk de nummers twee en een van vorig seizoen", vertelt de trainer op de officiële kanalen van KV Kortrijk. "Het is goed dat we een helft naar ons toe konden trekken, maar we moeten van het begin tot het einde aan de beurt zijn. Het volstaat niet om te reageren als je achterkomt."

Tegen Club Brugge wordt het moeilijk, beseft ook Belhocine. Toch gelooft hij in de kansen van zijn ploeg en heeft hij ook een plan "Club uit is altijd een moeilijke verplaatsing. We moeten dan ook nederig zijn maar toch zonder complexen aantreden. Het zal er niet enkel op aankomen veel inzet te tonen, we zullen ook moeten durven ‘voetballen’. Anders houd je het geen 90 minuten vol", besluit hij.