Opnieuw geen zege voor Kompany, in twee minuten twee goals tegen

20-08-2022 18:18
63

Burnley FC heeft zaterdag opnieuw niet kunnen winnen in The Championship. Thuis tegen Blackpool kwam het niet verder dan een 3-3 gelijkspel. In de slotfase noteerden we nog twee rode kaarten.

Voormalig Anderlecht-spelers Harwoord-Bellis en Cullen kregen van Kompany een basisplaats. Ook Vitinho (ex-Cercle Brugge) startte tegen Blackpool. Voor de thuisploeg kon de match niet beter beginnen. Na 3 minuten was het al raak door Brownhill. 8 minuten later verdubbelde Tella de score.

Burnley leek vroeg gewonnen spel te hebben, maar dat was enkel schijn. Corbeanu zorgde voor de aansluitingstreffer na 21 minuten. Toch mocht de thuisploeg gaan rusten met 2 doelpunten verschil. Iets voorbij het halfuur tekende Tella voor zijn tweede van de namiddag.

Na de rust gaf de ploeg van Kompany in 2 minuten de zege uit handen. Eerst scoorde Lavery in 74e minuten. Meteen daarna was Yates succesvol voor Blackpool. Bij Burnley vielen Benson en Curlinov in. Helemaal in het slot van de partij kregen Maatsen van Burnley en Carey van Blackpool rood.

Na 5 speeldagen kon Kompany maar 1 keer winnen met Burnley. In de stand staat Burnley nu 15e met 6 punten.