'Cercle Brugge vindt versterking en haalt twee Mexicanen in huis'

'Cercle Brugge vindt versterking en haalt twee Mexicanen in huis'

18 augustus - 10:32
1

Cercle Brugge wil dit seizoen nog overtuigen en beter doen dan vorig jaar. Het hoopt zich deze zomer dan ook nog te kunnen versterken. Daarvoor speurt het niet alleen in Europa, maar ook in Mexico.

Zo weet de lokale journalist Martin del Palacio Langer dat Cercle Brugge het vizier heeft gericht op Dagoberto Espinoza en Teun Wilke. Het Mexicaanse duo staat naar verluidt ook op het punt om richting Cercle Brugge te verhuizen.

De achttienjarige Espinoza komt momenteel in eigen land uit voor de topclub America, maar was in maart ook al eens op proef bij Cercle. Hij maakte naar verluidt genoeg indruk om hem in huis te halen. Het zou dan niet om een definitieve transfer, maar wel om een uitleenbeurt voor de middenvelder gaan.

Naast Espinoza is ook Wilke op weg richting Brugge. De twintigjarige spits speelt in Italië voor SPAL, waar hij voor de U19 uitkwam. De Mexicaan met Nederlandse roots zal bij Cercle Brugge voornamelijk voor de U23 spelen en ook af en toe mogen proeven van het grote werk bij de A-kern.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie