OFFICIEEL: Galatasaray maakt komst van Rode Duivel Mertens bekend

OFFICIEEL: Galatasaray maakt komst van Rode Duivel Mertens bekend

06-08-2022 21:03 Laatste update: 06-08-2022 21:03
12

Dries Mertens zal binnenkort zijn handtekening zetten onder een contract bij Galatasaray. De Turkse club heeft alvast bevestigd dat het aan het onderhandelen is met de Rode Duivel.

Via de officiële kanalen kondigt de Turkse topclub aan dat Mertens aan het onderhandelen is met Galatasaray, al bestaat er weinig twijfel over dat hij binnenkort ook voorgesteld zal worden als nieuwste aanwinst. De Rode Duivel zit zonder club nadat zijn verbintenis bij SSC Napoli was afgelopen. Nu zet hij zijn handtekening onder een contract bij Galatasaray.

Een opvallende transfer voor Mertens, die bij Galatasaray ook geen loon zal moeten indienen. Naar verluidt zal hij rond de vier miljoen euro gaan verdienen. Voor de Rode Duivel wordt het ook zijn derde avontuur in het buitenland, na eerdere uitdagingen in Nederland en Italië.

Naast Mertens staat Galatasaray overigens op het punt om nog zaken te doen op de transfermarkt. Het onderhandelt momenteel met Arsenal over een transfer van Lucas Torreira.

Update: Het Turkse Galatasaray heeft de komst van Dries Mertens geofficialiseerd. De Rode Duivel slaagde voor zijn medische tests en gaat een nieuw avontuur in Turkije aan na Napoli. Mertens gaat naar verluidt zo’n 3,2 miljoen euro netto verdienen plus een tekenpremie van één miljoen euro. In de optie voor een extra zouden nog betere voorwaarden zijn opgenomen. Mertens zal het rugnummer tien dragen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie