Mazzu: Qua engagement zou ik wel dezelfde spirit willen bereiken als bij Union

Mazzu: "Qua engagement zou ik wel dezelfde spirit willen bereiken als bij Union"

04-08-2022 12:15
6

Terwijl Felice Mazzu zijn ex-club Union Saint-Gilloise dinsdagavond tegen FC Rangers, ligt de focus van de Italo-Belg volledig op de wedstrijd van zijn huidige werkgever: Paide Linnameeskond - RSC Anderlecht. In een interview met Peter Vandenbempt heeft hij het over het Europese avontuur van Union en dat van Anderlecht.

Mazzu gaf toe dat hij de wedstrijd van Union tegen Rangers niet gezien heeft, "Eerlijk: ik was te laat thuis en heb daarna enkele fases bekeken." De trainer van Anderlecht liet optekenen dat hij trots is op de groep waarmee hij twee jaar gewerkt heeft. "Het was een zege van een groep die niet te veel veranderd is en nu in handen is van Karel Geraerts", citeerde Sporza Mazzu.

Er werd Mazzu gevraagd of Anderlecht als Union moet worden, maar dat is volgens Mazzu moeilijk. "Hetzelfde doen met je nieuwe ploeg is niet evident, want de parameters zijn anders. Maar qua engagement zou ik wel dezelfde spirit willen bereiken als bij Union", aldus Mazzu.

Donderdagavond om 18u45 treedt Paars-Wit aan tegen Paide en daar kan het een belangrijke stap zetten in de richting van de Conference League. "We moeten respect voor hen tonen, maar kwalificatie kan positieve energie geven die we kunnen meenemen naar de competitie", liet de T1 van Anderlecht optekenen.