‘Kompany en Burnley duwen door voor Benson met nieuw miljoenenbod’

‘Kompany en Burnley duwen door voor Benson met nieuw miljoenenbod’

28-07-2022 09:00 Laatste update: 30-07-2022 12:46
76

Benson Manuel is momenteel nog een speler van Antwerp, maar blijft dat ook zo? De Belgische aanvaller werd onder meer aan het Burnley van Vincent Kompany gelinkt. Niet zomaar een kwakkel, bevestigt Benson.

"Ze hebben eens gepolst", zo geeft Benson aan bij Het Laatste Nieuws. "De interesse van Burnley is nu naar buiten gekomen, maar er zijn nog een paar clubs die hebben geïnformeerd."

Dat betekent echter niet dat Benson op zoek is naar een nieuwe club. "Ik heb trouwens ook gesprekken met Antwerp. Mijn contract loopt hier nog een jaar en er staat een optie in. Als er niks verandert, blijf ik gewoon mijn best doen. Het is niet dat ik me zorgen maak en ik weet dat de club dat ook niet doet."

Antwerp kan de flitsen van Benson donderdagavond wel gebruiken. Dan moet het in de Conference League door de muur van FC Drita breken. 

Update: Manuel Benson bevestigde zelf al de interesse van Vincent Kompany en Burnley, maar de Engelse club duwt volgens journalist Sacha Tavolieri nu ook door om zijn komst te realiseren. Naar verluidt ligt een nieuw bod van vier miljoen euro op tafel.