‘Geen Dessers, maar Okereke (Club Brugge) voor Italiaanse Cremonese’

‘Geen Dessers, maar Okereke (Club Brugge) voor Italiaanse Cremonese’

25-07-2022 20:42 Laatste update: 26-07-2022 21:20
5

Club Brugge is nog bezig met de komst van een nieuwe spits, maar zoekt ook naar een oplossing voor enkele overbodige pionnen. Daar is David Okereke er één van. De voormalige topaanwinst mag vertrekken en kan nu terugkeren naar Italië.

De Nigeriaanse spits werd in het verleden weggehaald bij het Italiaanse Spezia en het afgelopen seizoen nog verhuurd aan Venezia. Volgens Alfredo Pedulla kan Okereke nu ook terugkeren naar Italië. Zo toont promovendus Cremonese interesse in de spits van Club Brugge.

Blauw-Zwart zal naar verluidt ook niet moeilijk doen over een vertrek, maar wil uiteraard nog wat geld incasseren voor de spits. Zelf betaalde het in het verleden nog acht miljoen euro voor Okereke. De kans is echter onbestaande dat Okereke eenzelfde soort bedrag krijgt voor de spits.

De 24-jarige spits, die nog een contract tot eind van dit seizoen heeft bij de club, was vorig seizoen bij Venezia goed voor zeven doelpunten en één assist in 33 partijen.

Update: Het Laatste Nieuws meldt dat Cremonese gaat shoppen bij Club Brugge. Er zou een akkoord zijn gevonden over David Okereke. De transfer van Cyriel Dessers (KRC Genk) naar Italië lijkt zo van de baan.