‘AC Milan geeft CDK niet op en gaat een nieuw bod indienen bij Club Brugge’

‘AC Milan geeft CDK niet op en gaat een nieuw bod indienen bij Club Brugge’

25-07-2022 12:31
31

Charles De Ketelaere was nergens te bespeuren tijdens de topper tussen KRC Genk en Club Brugge. Dat zou wel eens alles te maken kunnen hebben met een mogelijke overstap naar AC Milan. De Italiaanse club zou de Rode Duivel nog niet opgegeven hebben. 

La Gazetta dello Sport meldt dat AC Milan De Ketelaere niet opgeeft en de club zou een nieuw bod voorbereiden. De Ketelaere zou zich in de komende uren bij de Italiaanse kampioenen kunnen aansluiten, dat schrijft de krant. 

Het ziet er, volgens de krant, naar uit dat de Bruggeling naar Lombardije trekt. Daar ligt een contract op hem te wachten. Maar als de transfer nog niet is afgerond, komt dat omdat er nog enkele meningsverschillen tussen de twee clubs moeten worden bijgelegd. Terwijl de Belgische kampioenen 35 miljoen vroegen, boden hun Italiaanse collega's 'slechts' 32 miljoen. 

Maar volgens Gazzetta dello Sport zijn de Italianen vastbesloten om de Rode Duivel in te lijven. Ze zijn van plan om een nieuw bod te doen dat dicht bij het door Bart Verhaeghe gevraagde bedrag ligt.