Teleurstelling bij Cercle Brugge: Hadden er veel meer van verwacht

Teleurstelling bij Cercle Brugge: "Hadden er veel meer van verwacht"

25-07-2022 09:55 Laatste update: 10:07
4

Voor Cercle Brugge was het zondag niet de verhoopte competitiestart. Groen-Zwart ging met 2-0 onderuit op het veld van KVC Westerlo. Bij Cercle staken ze hun teleurstelling niet onder stoelen of banken na de wedstrijd. 

Cercle trainer Dominik Thalhammer had op een ander resultaat gehoopt. "We zijn teleurgesteld. We hadden er natuurlijk veel meer van verwacht", liet de Oostenrijker optekenen bij Sporza. Al na 31 minuten pakte Cercle-verdediger Boris Popovic zijn tweede gele kaart. "Dat zorgde natuurlijk voor een heel moeilijke wedstrijd." Ook Hannes Van der Bruggen blikte terug op die rode kaart. "We spelen heel lang met 10 en dat is erg frustrerend natuurlijk."

Cercle begon het nieuwe seizoen dus met een nederlaag en zal zich nu moeten herpakken, zo stelden Thalhammer en Van der Bruggen. "Ons seizoensbegin is niet van de poes", wist Van der Bruggen. Daarmee wees de Cercle-middenvelder op de volgende wedstrijden van de Vereniging tegen RSC Anderlecht (thuis), Standard (uit), KV Mechelen (thuis) en KRC Genk (uit).