Dessers over Club Brugge-fans: Alleen maar fijn om hier uitgefloten te worden

Dessers over Club Brugge-fans: "Alleen maar fijn om hier uitgefloten te worden"

25-07-2022 09:15
36

Met Club Brugge - KRC Genk stond er meteen een topaffiche op het programma op de eerste speeldag van het nieuwe seizoen. Daarin trok Club Brugge aan het langste eind: 3-2. Genk-spits Cyriel Dessers, die zijn doelpunt aan en met de cornervlag vierde bij de Brugse fans, sprak in Het Laatste Nieuws over de fluitconcerten van de Club-fans.

Net als hij dat zo vaak bij Feyenoord deed, vierde Dessers zijn goal in Jan Breydel met de cornervlag. Daarna werd hij meermaals getrakteerd op fluitconcerten van het thuispubliek in Jan Breydel. "Het is alleen maar fijn om hier uitgefloten te worden", liet Dessers optekenen. De Genk-spits voegde eraan toe dat dit voor hem leuke wedstrijden zijn. "Je voelt dat dit een topwedstrijd is. In dit stadion is het van moeten en dan sta ik er meestal wel."

Dessers gaf aan dat hij zich geamuseerd heeft tijdens de wedstrijd, "alleen jammer van het resultaat." Genk vertrok met lege handen uit Brugge en mag het op speeldag twee beter gaan doen tegen Standard. De Rouches zijn ook op zoek naar hun eerste driepunter na het 2-2-gelijkspel tegen KAA Gent. Club Brugge trekt naar Eupen.