Mechele duidt matchwinnaar bij Club Brugge aan: “Daardoor winnen we”

Mechele duidt matchwinnaar bij Club Brugge aan: “Daardoor winnen we”

24-07-2022 15:45
12

Club Brugge is aan het seizoen begonnen met een 3-2 zege tegen KRC Genk. De overwinning kwam er evenwel niet zonder slag of stoot. Dat moest ook Brandon Mechele na de partij toegeven.

Meteen na de rust kwam Club Brugge op een 1-2 achterstand, maar uiteindelijk hield Blauw-Zwart wel de drie punten in het Jan Breydelstadion. Vlak voor het einde besliste Andreas Skov Olsen de partij nadat Clyde Larin een strafschop tegen de paal mikte. "We hadden vandaag geluk", haalde Mechele opgelucht adem voor de camera van Eleven Sports.

Club Brugge begint het seizoen met drie punten. "Dat is belangrijk. Momenteel telt enkel het resultaat. Het was niet super van ons vandaag. Hier moeten we uit leren. Vooral in de eerste helft hadden we het moeilijk. Genk had een paar goede kansen. Gelukkig waren wij efficiënt", stelt de verdediger. 

Net zoals op het einde van vorig seizoen stond Simon Mignolet zondag weer enorm goed te keepen. "Hij pakt alweer een paar mooie ballen”, beaamde Mechele. “Mignolet houdt ons recht. Daardoor winnen we."