Entourage Musonda: "Hij wil toernooi spelen met Rode Duivels"

21 juli om 08:29
Laatste update: 21 juli om 08:40

Komt het ooit nog goed met de carrière van Charly Musonda? De ex-speler van Chelsea trainde deze zomer even mee bij Zulte Waregem, maar verdween daar snel van het toneel. Toch geeft zijn entourage de hoop niet op. 

"Charly blijft een jongen met ambitie", aldus zijn vertrouwenspersoon bij La Dernière Heure"Als alles goed voor hem was gegaan, dan stond hij vandaag in het rijtje van Eden Hazard of Kevin De Bruyne. Hij heeft vier jaar verloren, maar hij heeft zijn dromen niet opgegeven. Hij hoopt nog altijd om ooit een groot toernooi te spelen met de Rode Duivels."

Zijn vertrek bij Zulte Waregem was naar verluidt gepland. "Het was voorzien. Ik ben een goede kennis van Mbaye Leye en ik vond het een goed idee om Charly nar hem te sturen. Mbaye heeft namelijk ook zware blessures gekend, hij weet hoe hij daarmee moet omgaan. Het contact tussen hem en Charly was dan ook goed."

Musonda werd in zijn periode bij Chelsea uitgeleend aan Real Betis, Celtic en Vitesse. Nu zal hij zelf op zoek moeten gaan naar een nieuwe club.