Genk heeft een nieuwe sponsor beet: “Erg fier met deze nieuwe partner”

Genk heeft een nieuwe sponsor beet: “Erg fier met deze nieuwe partner”

19-07-2022 11:01
5

De voorbereidingen op het nieuwe seizoen zijn volop aan de gang. De puzzelstukjes bij de clubs zijn stilletjes aan gelegd, nieuwe spelers worden verwelkomd, andere nemen afscheid. Maar ook nieuwe sponsors worden aangetrokken door de clubs.

Bij KRC Genk hebben ze een nieuwe sponsor beet. Dat liet de club op dinsdag weten. HDM en KRC Genk starten in het seizoen 2022-2023 met een nieuwe samenwerking. Het is voor Genk opnieuw een toonaangevend Limburgs bedrijf. Een cultuur die ze lijken te behouden. “Ik ben erg fier dat we deze nieuwe partner mogen verwelkomen bij onze club,” klinkt het bij Stephan Poelmans, de Strategic Partnership Manager bij Genk. “Bovendien gelooft men bij HDM in de kracht van sportsponsoring wat ons alleen maar enthousiast maakt.”

HDM produceert en distribueert vernieuwende en circulaire oplossingen voor binnen- en buitenafwerking. Het bedrijf is grote supporter van de club, dat laat de CFO alvast weten. “KRC Genk is voor ons een gedroomde partner in de regio. Velen van ons volgen het team al jaren en hebben meegeleefd met de successen en in mindere tijden.”