Voormalige Rode Duivel aan de slag in Tweede Provinciale: Speler op zijn retour

Voormalige Rode Duivel aan de slag in Tweede Provinciale: "Speler op zijn retour"

14-07-2022 16:03 Laatste update: 16:10
3

Marvin Ogunjimi heeft een nieuwe stap in zijn carrière gezet. Hij is al even geen profvoetballer meer, maar speelt nu ook niet meer op nationaal niveau. Ogunjimi heeft besloten om af te zakken naar Tweede Provinciale.

Het voorbije seizoen kwam Ogunjimi nog uit voor Renaissance Mons, de opvolger van RAEC Mons. Bij die club wist hij echter niet te overtuigen en besloot hij ook om te vertrekken. Hij heeft nu wel een club dichter bij huis gevonden en gaat aan de slag bij SV Nielse, dat uitkomt in de Tweede Provinciale.

Dat kondigde de club aan in Gazet van Antwerpen. "We beseffen dat Marvin een speler is op zijn ¬retour, maar we hebben er in elk geval een goed gevoel bij", zegt trainer Dirk Cools. "In ons eerste seizoen in tweede provinciale focussen we op het behoud en hopelijk kan Marvin ons daarbij helpen."

De 34-jarige Ogunjimi heeft er alvast een opvallende carriére opzitten. Hij begon met voetballen bij KRC Genk en kwam uiteindelijk uit voor RKC Waalwijk, Real Mallorca, Standard, Beerschot AC, OH Leuven, Stromsgodset IF, Suwon FC, Ratchaburi Mitr Phol, Skënderbeu Korce, Oqjetpes FK Köksetaw, MVV Maastricht, Dinamo Brest, Saigon FC, Lierse Kempenzonen en Patro Eisden.