'Bayern wil Lewandowski koste wat het kost voor het weekend verkocht hebben'

'Bayern wil Lewandowski koste wat het kost voor het weekend verkocht hebben'

13-07-2022 16:26

Bayern München hoopt Robert Lewandowski voor zaterdag verkocht te hebben. Dan organiseert Der Rekordmeister namelijk een soort open dag en men wil een confrontatie tussen de fans en Lewandowski zien te voorkomen.

De Poolse spits heeft in de afgelopen weken meer dan duidelijk gemaakt dat hij wil vertrekken bij Bayern. Dat zorgt uiteraard voor onvrede onder de aanhang van de Duitse club. De transfer van Lewandowski naar FC Barcelona is echter nog altijd niet rond, waardoor hij inmiddels weer op het trainingsveld staat bij Bayern. De club wil echter koste wat het kost voorkomen dat Lewandowski ook zijn gezicht laat zien tijdens de teampresentatie in de Allianz Arena, weet Marca.

Bayern wil namelijk op een positieve manier aan het nieuwe seizoen beginnen, terwijl de aanwezigheid van de doelpuntenmaker kan zorgen voor wrijving met de fans. Het ligt dan ook in de lijn der verwachting dat de transfer van Lewandowski binnen enkele dagen beklonken zal worden. Het lijkt erop dat Barcelona in totaal vijftig miljoen euro zal moeten betalen voor de 33-jarige aanvalsleider. 

Woensdag heeft Lewandowski de aandacht in Duitsland overigens opnieuw op zich weten te vestigen: hij maakte een ongemotiveerde en ongeïnteresseerde indruk op de training, kwam als laatst aan op het veld en sprak amper met zijn teamgenoten.